Referencer Til Produkter Med Tryk

Her på siden ser du bl.a. et lille udvalg af logoer og referencer fra de virksomheder og organisationer, som vi har produceret reklamekuglepenne til.

 

”Vi bruger Labano som leverandør af forskellige logo artikler og vi har altid oplevet en god service. Vi har opnået store besparelser på vores reklamebudget og har været tilfredse med produkterne.LH_rorbyg Vores kontaktperson hos Labano er flink og positiv at tale med og giver altid en hurtig respons, desuden er han flink til at kontakte mig når der er gode tilbud som passer til vores forretning.

Michael Haslund
Salgschef,
L&H Rørbyg A/S

 

”På vegne af CABINN A/S kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Labano Aps. Efter vi har skiftet leverandør af kuglepenne til Labano Aps, har vi både højnet kvaliteten af vores cabinnkuglepenne og samtidig opnået en fin besparelse. Labano Aps er en stabil og utrolig serviceminded leverandør, som forstår at tilpasse sig vores forretningsgang indenfor service, stabilitet og levering.”

Thomas Raaber Svalholm
Hotel Manager,
CABINN A/S

 

”Vi bruger kuglepenne med logo til vores kursister. Vi er tilfredse med samarbejdet. Kvaliteten er i orden og prisen er god. Leveringstiderne er blevet overholdt.”TEC

Erling Christensen
Afdelingsleder,
Teknisk Erhvervsskole Center

 

”I A-kassen STA bruger vi kuglepenne fra Labano – blandt andet til stormøder med ledige. Labano leverer hurtigt i en god kvalitet og til en rigtig god pris.”sta

Simon Bauer
Kommunikationschef,
a-kassen STA

 

Labano – Exclusive Giftes

Labano – Exclusive Giftes